We gaan het weekend in met deze ruime en lichte tussenwoning! Wil je heerlijk …

Vind nieuwe huizen in uw regio

We gaan het weekend in met deze ruime en lichte tussenwoning! Wil je heerlijk …


We gaan het weekend in met deze ruime en lichte tussenwoning! 🤩

Wil je heerlijk ruim wonen in een instapklare lichte woning met alle wensbare voorzieningen dichtbij, dan zit je met deze woning aan de Treubstraat helemaal op je plek. En heb jij je nieuwe thuis gevonden!
De woning heeft vrij uitzicht op een prachtige grote vijver, nabij station Tilburg Universiteit en daarmee ook een bushalte. Voor al je boodschappen kun je terecht bij winkelcentrum De Westermarkt en wil je ontspannen dan kun je gemakkelijk en snel een frisse neus halen in het Wandelbos, de Warande of het Spoorpark.

🏠: Treubstraat 5, Tilburg
💰: €300.000,- k.k.
📞: 013-3032227
📩: Info@jurgens-vanbemmelen.nl
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *