Te huur Heerlijk ruim, licht en volledig gemeubileerd appartement te huur in Ams…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Te huur Heerlijk ruim, licht en volledig gemeubileerd appartement te huur in Ams…


Te huur🏡
Heerlijk ruim, licht en volledig gemeubileerd appartement te huur in Amsterdam Nieuw-West. Met ca. 70 m2 aan woonoppervlakte en 2 slaapkamers, kunnen we spreken van een ruime woning met een gunstige ligging. De woning bevindt zich vlak buiten de ringweg-A10 en station Lelylaan ligt op 5 minuten fietsen. Hiernaast is het ook mogelijk om direct een parkeervergunning te verkrijgen.

Voor boodschappen of recreatie kunt u in de buurt goed terecht! Loop tijdens je lunchpauze een rondje om de Sloterplas of huur een kano om de omgeving vanaf het water te ontdekken. Voor dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij het Sierplein en diens wekelijkse markt (woensdag), dat op enkele minuten lopen is gelegen.
📍 Aaf Bouberstraat 52, Amsterdam.
🔹 € 1.550 per maand.
Meer zien: https://bit.ly/3dldcMI
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *