Op een rustige en gewilde woonlocatie in de wijk ‘Boeimeer’ ligt deze goed onder…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Op een rustige en gewilde woonlocatie in de wijk ‘Boeimeer’ ligt deze goed onder…


Op een rustige en gewilde woonlocatie in de wijk ‘Boeimeer’ ligt deze goed onderhouden karakteristieke tussenwoning voorzien van een lichte woonkamer, keuken, maar liefst 4 slaapkamers, badkamer, ruime voor- en achtertuin met berging en achterom.

De woning is gelegen op prachtige locatie in de wijk Boeimeer en op steenworp afstand van de rivier de Mark. Vanaf deze locatie wandelt of fietst u zo naar het historische stadscentrum met zijn uitgebreide winkel- en horecavoorzieningen, of de vele restaurantjes en winkels aan de gezellige Ginnekenweg, Nieuwe Ginnekenstraat en Wilhelminastraat. Op korte loopafstand vinden we tevens diverse voorzieningen zoals het winkelaanbod aan het Graaf Hendrik III Plein, (basis)scholen, een park, het Mastbos, Markdal, Ginnekenmarktje en sport- en recreatiemogelijkheden. De zuidelijke rondweg met aansluiting op de A16 en A27 is tevens eenvoudig bereikbaar.

Voor een juiste indruk van deze bijzonder sfeervolle woning is een bezichtiging van harte aan te bevelen!

https://mbmakelaars.nl/woning/breda/van-galenweg-23/
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *