Nieuw aangemeld l Mariastraat 13 te Rosmalen Volop genieten in deze fantastisc…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Nieuw aangemeld l Mariastraat 13 te Rosmalen Volop genieten in deze fantastisc…


Nieuw aangemeld l Mariastraat 13 te Rosmalen 📍

Volop genieten in deze fantastische, vrijstaande woning met groot bijgebouw in de geliefde woonwijk Maliskamp. De woning is gesitueerd op een riant perceel van ca. 687 m2 en beschikt over een royale leefruimte, aangebouwde serre, dubbele oprit, carport en een zeer diepe, parkachtige achtertuin met uitermate veel privacy. Het royale, multifunctionele bijgebouw met eigen entree is recent compleet verbouwd en prachtig afgewerkt. De woning is daardoor ook geschikt voor bijvoorbeeld duo-bewoning of kantoor/praktijk aan huis.
Vraagprijs € 875.000,- k.k.

Kijk nu voor meer informatie en foto’s op https://boumij.nl/koop/HH107437/mariastraat-13-5248-as-rosmalen
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *