Even voorstellen… Deze week Rob Greijmans, bedrijfsmakelaar bij HRS Makelaars:…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Even voorstellen… Deze week Rob Greijmans, bedrijfsmakelaar bij HRS Makelaars:…


Even voorstellen…
Deze week Rob Greijmans, bedrijfsmakelaar bij HRS Makelaars:

Na mijn studie Vastgoed en Makelaardij ben ik mijn bedrijfsmakelaars carrière begonnen bij de Dynamis partner Verschuuren & Schreppers in Eindhoven. Na enkele jaren heb ik in 2013 de overstap gemaakt naar het jonge en gedreven makelaarskantoor van HRS Bedrijfsmakelaars. Hierdoor kreeg ik de kans om actief te zijn in de regio rondom de stad waar ik woon: het mooie ’s-Hertogenbosch.

Binnen ons kantoor hou ik me met name bezig met de kantoren- en bedrijfsruimtemarkt in de regio, in de breedste zin van het woord. Samen met mijn collega’s zijn we een mooi team waarbij we naast het zakelijke vastgoed ook collega’s hebben die actief zijn in de woningmarkt. Ken je mij (nog) niet, dan vast één van mijn collega’s wel!

Naast mijn werk woon ik samen met mijn vriendin Tara en hond aan de rand van de binnenstad. Aangezien ik in september vader wordt, zal mijn leven behoorlijk gaan veranderen. Dat neemt (hopelijk) niet weg dat ik ook dan graag de kroeg bezoek in de stad, ik van mijn sporten hou en in de zomer graag een festivalletje pak op zijn tijd.

Volgende week mijn collega Kim van Dartel.

#HRSMakelaars #HRSWonen #HRSBedrijfsmakelaars
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *