Dit weekend online: Tweerijten 45 te Nuenen! Riante vrijstaand landhuis onder an…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Dit weekend online: Tweerijten 45 te Nuenen! Riante vrijstaand landhuis onder an…Dit weekend online: Tweerijten 45 te Nuenen!
Riante vrijstaand landhuis onder andere ingericht met een speelse woonkamer, dichte keuken, praktische bijkeuken, inpandige garage, 5 slaapkamers, badkamer, balkon en een op het zonnige zuiden gelegen achtertuin met multifunctionele berging met kantoorruimte. Gelegen aan de dorpsrand van Nuenen, op loopafstand van natuurgebied ‘Papenvoortse Heide’ en op korte afstand van het centrum van Nuenen met diverse voorzieningen, zoals winkels, restaurants en scholen. De woning is zeer gunstig gelegen nabij diverse uitvalswegen naar Eindhoven, Den Bosch/Maastricht, Tilburg en Nijmegen.
Vraagprijs: € 749.000,- k.k.
Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor te Nuenen.
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *