𝐍𝐈𝐄𝐔𝐖! Uniek Semi-bungalow Fantastische ligging Op fantastische locatie ge…

Vind nieuwe huizen in uw regio

𝐍𝐈𝐄𝐔𝐖! Uniek Semi-bungalow Fantastische ligging Op fantastische locatie ge…


𝐍𝐈𝐄𝐔𝐖! 🏡

👌 Uniek
👌 Semi-bungalow
👌 Fantastische ligging

Op fantastische locatie gelegen semi-bungalow, voorzien van onder andere een garage, badkamer en slaapkamer op de begane grond én 2 slaapkamers en een tweede badkamer op de verdieping!

De woning is gelegen aan een verkeersluwe straat midden in de woonwijk Molenakker. Op loopafstand is een supermarkt bereikbaar. Op 20 minuten loopafstand / 5 minuten fietsafstand staat u in het centrum van Weert.
De modern vormgegeven woning biedt alle gemakken van het wonen op één niveau, maar biedt ook aanvullende gemakken en voordelen zoals het stallen van uw auto / caravan op eigen terrein en een eigen zonnige tuin.

Je komt via de voordeur terecht in de centrale hal, aan de linkerzijde is de keuken gesitueerd en aan de rechterzijde van de hal heb je toegang tot de woonkamer. De woonkamer en keuken buigen zich vervolgens in U-vorm om de centrale hal. Veel ramen aan de achterzijde van de woning zorgen voor veel natuurlijke lichtinval en mooi tuincontact. Vanuit een portaal dat grenst aan de woon-/eetkamer heb je toegang tot de garage, bijkeuken, badkamer en grote slaapkamer. Vanuit de slaapkamer heb je een mooi zicht over de tuin.

Vanuit de centrale hal ga je met een trap naar boven en kom je terecht op de hoge en lichte overloop welke toegang biedt tot 2 slaapkamers en een badkamer. Beide slaapkamers bieden toegang tot een knusse buitenruimte / balkon.

De woning beschikt over goede energetische eigenschappen.

Vraagprijs: € 325.000,- k.k.

Dit type woning op een vergelijkbare locatie komt niet of nauwelijks in verkoop, dus grijp je kans en plan een bezichtiging in!
📞 (0495) 537599
📧 info@dwarsmakelaars.nl
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *