Wat is een energielabel? De NVM-makelaar kan helpen.

Vind nieuwe huizen in uw regio

Wat is een energielabel? De NVM-makelaar kan helpen.


Energielabel: hoe energiezuinig is jouw woning?

In Nederland heeft ieder huis een energielabel. Het energielabel loopt van A tot en met G en geeft het energieverbruik van de woning aan. Vanaf januari 2021 gelden er nieuwe regels voor de bepaling van het energielabel. Wat het energielabel betekent én wat er is veranderd lees je hier : https://www.nvm.nl/wonen/energielabel-woningen/

Het energielabel toont aan hoe energiezuinig een woning is. De verkoper (of verhuurder) van een huis moet ook altijd een energielabel laten zien bij verkoop (of verhuur), zodat de nieuwe eigenaar op de hoogte is van het energieverbruik. Op ieder label staat aangegeven welke mogelijkheden er zijn om de woning energiezuiniger te maken. Bijvoorbeeld door het plaatsen van dubbelglas of dakisolatie. Een energielabel is tien jaar geldig.

Bent u op zoek naar een woning? Of heeft u advies nodig ontremd het verkopen van uw woning? Neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande contactgegevens.
📞0497 380 103
✉️info@makelaarsplein.com
🌐www.makelaarsplein.com

Wat is een energielabel? De NVM-makelaar kan helpen.Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *