Video premiére Dit weekend te bewonderen op Funda. Deze ruime en lichte hoekw…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Video premiére Dit weekend te bewonderen op Funda. Deze ruime en lichte hoekw…📣Video premiére🎊

🔜 Dit weekend te bewonderen op Funda.

Deze ruime en lichte hoekwoning staat in een kindvriendelijke wijk in Kaatsheuvel aan Abraham Bloemaertstraat 8, met veel groen en genoeg parkeermogelijkheden in de omgeving🤩. Met een uitgebouwde woonkamer met lichtstraat, maar liefst vijf slaapkamers en een tuin op het westen is het huis ideaal voor gezinnen, of voor mensen die graag veel leefruimte wensen👍. Het huis is neutraal afgewerkt en heeft een zonnige, onderhoudsarme tuin met een overkapping. En dankzij de zonnepanelen blijft je energierekening lekker laag!🔝

Benieuwd naar meer? Dat snappen we, mail 📧 naar: info@carredewit.nl en kijk alvast mee naar de video⬇🎥▶.
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *