Leiderschapscoaching | Emmy de Vrieze | Coach Zaltbommel

Vind nieuwe huizen in uw regio

Leiderschapscoaching | Emmy de Vrieze | Coach Zaltbommel


Verhuurd! | Gasthuisstraat 10 #Zaltbommel πŸŽ‰πŸŽ‰

Krap twee jaar na de oprichting van haar eigen bedrijf is het voor leiderschapscoach Emmy de Vrieze al tijd voor uitbreiding. Ze verhuist begin mei naar deze prachtige historische locatie in de Gasthuisstraat in Zaltbommel. Een plek met meer ruimte en meer mogelijkheden.

β€œDe nieuwe ruimte is prachtig!”, zegt Emmy met veel enthousiasme. β€œHet is een oud pand en het straalt precies het gevoel uit waar ik naar op zoek ben. De inrichting wordt low-tech. Geen beamers aan de muur, geen formele werktafel in het midden. Maar comfortabele stoelen, meubels met karakter, mooie bloemen en planten. Ik wil mijn klanten een thuisgevoel geven, een ervaring. Ze moeten zich lekker voelen. Daar is dit pand zeer geschikt voor!”

Bekijk hier de website van Emmy de Vrieze; πŸ‘‡πŸ‘‡
www.emmydevrieze.nl

Leiderschapscoaching | Emmy de Vrieze | Coach ZaltbommelBezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *