Gelegen op een geliefde woonlocatie in Breda-Zuid tussen de wijk Ginneken en Rui…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Gelegen op een geliefde woonlocatie in Breda-Zuid tussen de wijk Ginneken en Rui…


Gelegen op een geliefde woonlocatie in Breda-Zuid tussen de wijk Ginneken en Ruitersbos • Sfeervol, goed onderhouden 3-kamerappartement op de vierde (bovenste) woonlaag • Graaf Engelbertlaan 5c, Breda • 2 slaapkamers, 2 balkons en een royale berging in het souterrain • Het bruisende centrum van Breda bevindt zich op enkele minuten met de fiets. Het gezellige Ginnekenmarktje en het Mastbos zijn op loopafstand van het appartement bereikbaar • Voor meer informatie: https://bit.ly/2Q4RlR0
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *