Update De Mulder Reusel. (44 huurappartementen in het centrum van Reusel) De b…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Update De Mulder Reusel. (44 huurappartementen in het centrum van Reusel) De b…


Update De Mulder Reusel.
(44 huurappartementen in het centrum van Reusel)

De bouw gaat prima volgens planning. Morgen wordt de begane grondvloer van het rechtergedeelte gestort. Op de foto’s is goed te zien dat men bezig is met het leggen van de isolatie. Vervolgens het aanbrengen van de wapening en dan de vloer storten. Bij het linker gedeelte is inmiddels begonnen met het plaatsen van de binnenwanden. Deze zijn bij de eindgevel maar liefst 21 cm dik en bij de woning scheidende wanden zelfs 30 cm dik. Topkwaliteit zoals het hoort. Ook de kozijnen van de centrale hal zijn al geleverd. De breedplaatvloer van de eerste verdieping begint in zicht te komen.
Complimenten aan de aannemer Daba Bouw en de onderaannemers. Wordt vervolgd……………….
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *