Te koop Instapklare woning met eigentijdse uitstraling en ruime garage De Veluwe…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Te koop Instapklare woning met eigentijdse uitstraling en ruime garage De Veluwe…


Te koop🏡
Instapklare woning met eigentijdse uitstraling en ruime garage
De Veluwestraat is gelegen in één van de buitenwijken van Hengelo: Vossenbelt. Deze rustige en kindvriendelijke wijk ligt direct naast het buitengebied, waardoor u zich slechts binnen enkele ogenblikken in een oase van rust en natuur bevindt. Van verkeerslawaai zal u aan de Veluwestraat 91 geen last hebben. De woning is namelijk gelegen aan een rustig plantsoen met speeltuin, waardoor er geen sprake is van doorgaande wegen. Dit maakt Veluwestraat 91 tevens een ideale thuisbasis voor een gezin met kinderen. In slechts 15 minuten fietsen bereikt u het centrum van Hengelo. Echter kunt u ook dichter bij de deur terecht voor de benodigde faciliteiten. Zo treft u binnen 10 minuten rijden verschillende supermarkten, een tandarts, diverse scholen, kappers, een dierenkliniek en een verscheidenheid aan sportgelegenheden. Winkelen bij de woonboulevard, een snelle boodschap doen in het winkelcentrum of gewoon even een frisse neus halen en genieten van de natuur: Veluwestraat 91 biedt het allemaal. Ondanks de rustige ligging bereikt u binnen slechts een kleine 10 minuten rijden verschillende uitvalswegen en snelwegen. Bovendien kunt u ook gebruik maken van de diverse bushaltes in de buurt en/of de NS stations Borne en Hengelo.
📍 Veluwestraat 91, Hengelo.
🔹 € 485.000 k.k.
Meer zien: https://bit.ly/3dglllF
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *