Morgen op Funda, vandaag al voor onze volgers! Wij hebben deze sfeervolle, keur…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Morgen op Funda, vandaag al voor onze volgers! Wij hebben deze sfeervolle, keur…


Morgen op Funda, vandaag al voor onze volgers!✨

Wij hebben deze sfeervolle, keurig onderhouden, vrijstaande woning nieuw in de verkoop! De woning is gelegen in de wijk Huibeven en staat voornamelijk bekend als de “D”-buurt van de Reeshof. De wijk is gelegen tussen: Winkelcentrum “De Heyhoef”/Heereveldendreef, Langendijk, Burgemeester Baron van Voorst tot Voorstweg en De zuidrand van het Reeshofbos tegen het spoor aan. Huibeven is een zeer rustige woonwijk die eigenlijk is opgedeeld in 2 gedeelten. De Huibevendreef vormt de scheiding. De zuidkant zit tegen het Reeshof bos aan en de noordzijde omringt “Huibevenpark”.
Er zijn 2 winkelcentra dichtbij te vinden: “Heyhoef” en “Buurmalsenplein”. In de woonwijk wonen voornamelijk jonge gezinnen. Fijn dat de sportvoorzieningen ook lekker in de buurt zijn alsmede de scholen. 🤩

🏠: Giekerkstraat 110, Tilburg
💰: €349.000,- k.k.
📞: 013-3032227
📩: info@jurgens-vanbemmelen.nl
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *