Te koop Royaal en comfortabel 3-kamerappartement, gelegen op de 2e woonlaag van …

Vind nieuwe huizen in uw regio

Te koop Royaal en comfortabel 3-kamerappartement, gelegen op de 2e woonlaag van …


Te koop🏡
Royaal en comfortabel 3-kamerappartement, gelegen op de 2e woonlaag van een riant en aangenaam appartementencomplex in het centrum van Wijchen. Het appartement beschikt over een uniek en zeer groot dakterras van wel 58m²!

De ligging van dit appartement, direct boven de overdekte winkelpassage in het centrum van Wijchen is erg aantrekkelijk, levendig, gezellig en toch ook in alle rust. In het centrum vindt u gezellige terrasjes en restaurants, talloze winkels, boetiekjes en zorgvoorzieningen. Dicht bij monumentale karakteristieke gebouwen: de kerk, de pastorie, het notarisgebouw, het kasteel van Wijchen en De Oude Molen. Het eveneens op loopafstand gelegen Wijchens Meer is een prachtig gebied dat een grote verscheidenheid aan natuurschoon biedt. Ligging in de nabijheid van het NS-station, belangrijke uitvalswegen en de stad Nijmegen.
📍 Europaplen 64, Wijchen.
🔹 € 374.000 k.k.
Meer zien: https://bit.ly/32aFQtI
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *