*SNEAK PREVIEW:* Binnenkort bij Van Roon Makelaardij & Taxaties in de verkoop. …

Vind nieuwe huizen in uw regio

*SNEAK PREVIEW:* Binnenkort bij Van Roon Makelaardij & Taxaties in de verkoop. …


*SNEAK PREVIEW:*

Binnenkort bij Van Roon Makelaardij & Taxaties in de verkoop. Zeer ruim en net appartement in Eindhoven, gelegen op de 10e verdieping met circa 88 m² woonoppervlakte. Door de mooie hoogte van dit appartement heeft u fraai uitzicht over Eindhoven!

Houdt onze Facebook, Instagram of Funda pagina in de gaten voor meer informatie. Daarnaast kunt u zich ook gratis inschrijven als woningzoekende op onze website. Hiermee blijft u op de hoogte van al het nieuwe aanbod van ons kantoor maar ook dat van concullega’s binnen uw zoekgebied!
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *