Binnenkort online: Koolstraat 19 te Helmond! Prachtige, recent gemoderniseerde, …

Vind nieuwe huizen in uw regio

Binnenkort online: Koolstraat 19 te Helmond! Prachtige, recent gemoderniseerde, …Binnenkort online: Koolstraat 19 te Helmond!
Prachtige, recent gemoderniseerde, tussenwoning in de karakteristieke wijk ‘Brandevoort’ met eigen parkeerplaats in een ondergrondse parkeerkelder. Deze sfeervol afgewerkte stadswoning is onder andere voorzien van woonkamer met open keuken, drie riante slaapkamers op de 1e verdieping, een luxe badkamer, een multifunctionele voorzolder en een 4e slaapkamer op de 2e verdieping. De fraai aangelegde en verzorgde achtertuin en de achterom in de achtertuin geven toegang tot een gezellige afgesloten kinderspeelplaats achter de woning. De woning is ideaal gelegen in een kindvriendelijke wijk op steenworp afstand van een winkelplein, station en een basisschool.
Vraagprijs: € 365.000,- k.k. Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor te Nuenen.
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *