Te koop Verrassend ruime, moderne en instapklare tweekapper met 4 slaapkamers op…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Te koop Verrassend ruime, moderne en instapklare tweekapper met 4 slaapkamers op…


Te koop🏡
Verrassend ruime, moderne en instapklare tweekapper met 4 slaapkamers op loopafstand van het centrum van Valkenswaard en op slechts 15 autominuten van Eindhoven, de High Tech Campus en ASML in Veldhoven.

Laat je verrassen door de ruime leefruimte in deze goed onderhouden twee onder één kap woning aan den Haas 79 in Valkenswaard. De woning heeft naast een ruime woonkamer ook veel slaapkamers, een zeer ruime badkamer en de mogelijkheid voor een praktijkruimte of kantoor aan huis. In de directe omgeving van de woning bevinden zich meerdere basisscholen en een middelbare school, verschillende supermarkten, diverse sportvoorzieningen en veel uitvalswegen.
📍 Den Haas 79, Valkenswaard.
🔹 € 395.000 k.k.
Meer zien: https://bit.ly/2Qf0nuz
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *