Regelmatig krijgen we de vraag wat mensen moeten bieden om een goede kans te mak…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Regelmatig krijgen we de vraag wat mensen moeten bieden om een goede kans te mak…


Regelmatig krijgen we de vraag wat mensen moeten bieden om een goede kans te maken op de woning die ze net bezichtigd hebben. Een begrijpelijke vraag die niet zomaar te beantwoorden is. De markt is al een tijdje oververhit en op dit moment lijkt het echt op zijn toppunt te zijn. Hierdoor zien we steeds vaker dat er meer en meer overboden wordt. Helaas kunnen we geen advies geven waarin je bod gegarandeerd geaccepteerd wordt. Voor elke woning is dit anders en in sommige gevallen wordt er flink overboden. Toch is niet alleen de prijs leidend, ook de voorwaarden zijn van belang! Ons advies is om altijd een expert om persoonlijk advies te vragen. Dit kan zowel een aankoopmakelaar of financieel adviseur zijn (of beide natuurlijk). Zij kunnen een goed advies geven waarbij ze rekening houden met jouw persoonlijke situatie. Een financieel adviseur weet precies hoeveel je kunt lenen en wat verstandig is om te bieden. Een aankoopmakelaar kan in zijn data zien hoeveel er op vergelijkbare huizen is overboden en daarop zijn advies baseren. Natuurlijk geven deze adviezen nog steeds geen garanties maar wel een merkbaar voordeel!

Heb jij een woning bij een andere makelaar gezien en wil jij ons advies voor aankoop? Neem gerust contact met ons op!
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *