𝗥𝗨𝗬𝗦𝗗𝗔𝗘𝗟𝗦𝗧𝗥𝗔𝗔𝗧 𝟭𝟮𝟲 – 𝗛𝗘𝗘𝗠𝗦𝗞𝗘𝗥𝗞 Wil je op loopafstand van het gezellige centrum …

Vind nieuwe huizen in uw regio

𝗥𝗨𝗬𝗦𝗗𝗔𝗘𝗟𝗦𝗧𝗥𝗔𝗔𝗧 𝟭𝟮𝟲 – 𝗛𝗘𝗘𝗠𝗦𝗞𝗘𝗥𝗞 Wil je op loopafstand van het gezellige centrum …


𝗥𝗨𝗬𝗦𝗗𝗔𝗘𝗟𝗦𝗧𝗥𝗔𝗔𝗧 𝟭𝟮𝟲 – 𝗛𝗘𝗘𝗠𝗦𝗞𝗘𝗥𝗞

Wil je op loopafstand van het gezellige centrum van Heemskerk wonen in een sfeervol appartement waar je zo in kunt trekken? Dan is de Ruysdaelstraat 126 zeker de moeite waard om te komen bezichtigen. De huidige eigenaar heeft er namelijk veel energie in gestoken om van het appartement een mooi en gezellig thuis te maken. Met een smaakvolle inrichting is dit een ideale woning voor jou! Of je nu starter bent of vanuit je huidige woning/appartement wilt doorstromen.

MEER INFORMATIE: ttps://www.degratismakelaar.nl/veiling/ruysdaelstraat-126-te-heemskerk-1088

#linkinbio #tekoop #bieden #forsale #houseforsale #wonen #huis #huistekoop #verhuizen #droomhuis #huizenjacht #makelaardij #makelaar #realestate #thuis #home #nieuwewoning #funda#woningkopen #woningverkopen #gratis #free #bezichtiging #woning #realtor #vbomakelaar #online #digitaal
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *