TE KOOP in Hamont-Achel: Direct over de grens op 7 autominuten van centrum Valke…

Vind nieuwe huizen in uw regio

TE KOOP in Hamont-Achel: Direct over de grens op 7 autominuten van centrum Valke…


TE KOOP in Hamont-Achel: Direct over de grens op 7 autominuten van centrum Valkenswaard, zéér luxe vrijstaande woning (trendy architectuur) op riant perceel aan het bos in fraaie villawijk. Grote vrijstaande garage op het perceel (multifunctioneel) en carport. De woning heeft een volledig woonprogramma op de begane grond (masterbedroom met walk-in-closet, luxe badkamer). Sfeervolle living annex woonkeuken/bijkeuken, zicht op (overdekt) terras en diepe achtertuin (volledig omheind). Op de verdieping gasten-/kinderslaapkamers met eigen badkamer. De afwerking is high-class! Van harte welkom om dit ‘kunststuk’ te komen bekijken aan de Bremstraat 23 (Euro 699.000,= kk.). Ook in avond/weekend. Bel met Hans Rosendaal van Rosendaal Makelaardij: 06-5777 9369.
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *