EEN HALFVRIJSTAANDE WONING MET GARAGE IN BERGEIJK Deze halfvrijstaande woning m…

Vind nieuwe huizen in uw regio

EEN HALFVRIJSTAANDE WONING MET GARAGE IN BERGEIJK Deze halfvrijstaande woning m…EEN HALFVRIJSTAANDE WONING MET GARAGE IN BERGEIJK

Deze halfvrijstaande woning met grote garage/berging is gesitueerd aan een groene, kindvriendelijke straat. Het centrum van Bergeijk met alle daarbij behorende dagelijkse voorzieningen is nabij de woning gelegen. Ook het buitengebied en diverse natuurgebieden zijn makkelijk en snel bereikbaar. Als laatste benoemen we de diverse uitvalswegen richting Eindhoven en Lommel zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. Niet alleen de ligging heeft u het nodige te bieden, maar ook de woning zelf. Neemt u mee een kijkje van binnen? De woning is gelegen aan Prinses Marijkestraat 35 te Bergeijk en heeft een vraagprijs van € 425.000,= k.k.
#berkkerkhof #makelaar #makelaardij #bergeijk #gembergeijk #halfvrijstaand #halfvrijstaandewoning #garage

https://www.berkkerkhof.nl/wonen/aanbod/3804-prinses-marijkestraat.html
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *