VERKOCHT Fraaie jaren ’30 woning op een gewilde locatie, net buiten de ring en …

Vind nieuwe huizen in uw regio

VERKOCHT Fraaie jaren ’30 woning op een gewilde locatie, net buiten de ring en …


VERKOCHT 🏠 Fraaie jaren ’30 woning op een gewilde locatie, net buiten de ring en met de Genneper Parken om de hoek. Deze sfeervolle tussenwoning beschikt over een en-suite woonkamer, ruime keuken, 3 slaapkamers en een ruime bergzolder. De fijne achtertuin met berging- en achterom is op het zuidoosten gelegen.

Ben jij ook op zoek naar een goed verkoopadvies voor je eigen woning? Neem dan een kijkje op onze website www.vbtmakelaars.nl, of neem direct contact met ons op via telefoonnummer 040-269 69 49. We helpen je graag verder!

https://mve.to/MjA0MTEwMg

#vbtMakelaars #Verkocht #Eindhoven
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *