Te koop >> Open huis op 10, 14 en 17 april

Vind nieuwe huizen in uw regio

Te koop >> Open huis op 10, 14 en 17 april


Te koop🏡
>> Open huis op 10, 14 en 17 april<< Een van de grootse woonschepen van Zwolle op misschien wel de beste locatie in de Zwolse stadsgracht; M’n Schoonmoeder van 157 ton. Geheel nieuw ingetimmerd in 2020 en klaar om zo in te trekken. Met een woonoppervlakte van 104 m2 (+ 23 m2 net onder de 1.5m) aan ruimte geen gebrek! Door de plafondhoogte van 2.80 m een uniek ruim gevoel. Het water is op dit punt in de stadsgracht op z’n breedst en door de situering op het zuiden is er de gehele dag zon. Parkeren met een vergunningshouderspas voor de deur en met de oprit van de snelweg om de hoek een ideale bereikbaarheid gegarandeerd. Vrij gelegen en een oase van rust met de binnenstad op 2 minuten loopafstand! De Klipperaak is in 1909 zeer robuust gebouwd en heeft de afmetingen van 27.00 x 5.10m en is varend erfgoed. Er is een actueel onderwaterschip rapport aanwezig en het schip is allrisk verzekerd. De koper krijgt bij de koop garantie op het onderwaterschip! Verder zijn er moderne walaansluitingen (stroom, water, gas, riool) welke recent zijn aangelegd. 📍 Schuttevaerkade 7, Zwolle. 🔹 € 250.000 v.o.n. Meer zien: https://bit.ly/31WBgza


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *