**NIEUW IN DE VERKOOP** Burgemeester van Hulstlaan 27, Heesch Geschakelde won…

Vind nieuwe huizen in uw regio

**NIEUW IN DE VERKOOP** Burgemeester van Hulstlaan 27, Heesch Geschakelde won…


**NIEUW IN DE VERKOOP**

Burgemeester van Hulstlaan 27, Heesch 🏠🤩

Geschakelde woning met garage gelegen aan een rustige woonstraat. Basisonderwijs op loopafstand en diverse speelveldjes in de directe omgeving maken dit een ideale woning voor een leuk gezin. De woning beschikt over vier slaapkamers verdeeld over de verdiepingen, een gezellige tuinkamer met openslaande tuindeuren, een moderne badkamer en keuken en een sfeervolle woonkamer.

De woning is de laatste jaren aangepakt, in 2021 is de meterkast vernieuwd en is er een pergola geplaatst in de achtertuin. In 2019 zijn er 10 zonnepanelen geïnstalleerd en in 2016 is er een aanbouw gerealiseerd, voorzien van een fraaie lichtstraat. De keuken en badkamer zijn in 2014 gemoderniseerd. Ook de trap is opnieuw bekleed in 2014.

Het schilderwerk dateert van 2019.

Ga voor meer informatie naar: https://bit.ly/3wAve5j

#nieuwindeverkoop #tekoop #AkkerMakelaardij #Makelaar #Makelaardij #MakelaarHeesch #MakelaarOss
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *