KIN ALERT – NIEUW IN DE VERKOOP Nog niet te vinden op Funda en onze website maa…

Vind nieuwe huizen in uw regio

KIN ALERT – NIEUW IN DE VERKOOP Nog niet te vinden op Funda en onze website maa…


❗KIN ALERT – NIEUW IN DE VERKOOP❗

Nog niet te vinden op Funda en onze website maar al wel op onze social media accounts: ruim 3 kamer appartement nabij de singels van Breda met balkon, berging en eigen parkeerplaats.

Let op: Deze woning wordt aangeboden met een vanaf-prijs, waarbij er een voorstel/bod gedaan kan worden vanaf € 300.000,- k.k.

Dit fijne appartement is gelegen op een rustige, maar tevens zeer centrale, woonlocatie op de derde verdieping met een eigen parkeerplaats op het achtergelegen afgesloten terrein.

Het appartement beschikt over een ruime living, open keuken met inbouwapparatuur, badkamer, twee slaapkamers en een royaal balkon dat is gelegen op het zuiden! Het appartementencomplex is voorzien van een liftinstallatie en een eigen berging op de begane grond.

Het appartementencomplex is op een zeer centrale plek net buiten de singels van Breda gelegen. Zowel het stadscentrum, het Chassé theater, eetgelegenheden en het uitgebreide winkelcentrum Brabantplein zijn op loopafstand gelegen. Het centraal station is binnen 5 minuten te bereiken. Ondanks de hele centrale ligging, biedt deze locatie ook de nodige rust!

Interesse in dit fijne appartement? Neem dan contact met ons op! ☎️ 076 – 5 221 221
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *