Te koop Ruime twee-onder-één kap woning met bijkeuken, garage, aangebouwde bergi…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Te koop Ruime twee-onder-één kap woning met bijkeuken, garage, aangebouwde bergi…


Te koop🏡
Ruime twee-onder-één kap woning met bijkeuken, garage, aangebouwde berging met aangrenzend een mooie veranda en terras aan het water! In de zomer van dit jaar is dit prachtige huis aan de Bunschotenlaan 62 in Emmeloord beschikbaar.

Het is een ruim huis met een perceeloppervlakte van 293m2 met vier slaapkamers, een grote dakkapel aan de achterzijde op de eerste etage en een ruime opbouw boven de garage (ingericht als slaapkamer met twee Velux-dakramen en bereikbaar via de bovenverdieping).

Het wijkwinkelcentrum ligt op loopafstand van de woning en is voorzien van een supermarkt, snackbar, kapper en twee basisscholen. De speeltuin ligt in dezelfde straat in deze kindvriendelijke buurt. Het centrum van Emmeloord bereik je op de fiets in nog geen 5 minuten. Ook zijn de uitvalswegen A6 en de N50 wegen bereikbaar binnen 5 minuten.
📍 Bunschotenlaan 62, Emmeloord.
🔹 € 329.500 k.k.
Meer zien: https://bit.ly/2PG2VSo
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *