Huis te koop: de Loonwerker 17 5595 HJ Leende [funda]

Vind nieuwe huizen in uw regio

Huis te koop: de Loonwerker 17 5595 HJ Leende [funda]


** NEW FOR SALE **

‘’We have it, something everyone wants..’’

Dit moderne en vrijstaande landhuis heeft werkelijk alles in zich. Het is modern, hedendaags en perfecte afgewerkt, ruim en biedt de mogelijkheid tot praktijk of kantoor aan huis. Op een rustige locatie in de moderne woonwijk ‘Boschhoven’ aan de rand van Leende.

Het dorp Leende ‘’Lind’’ met haar 4.500 inwoners heeft een actief verenigingsleven, dagelijkse winkelvoorzieningen en golfclub Haviksoord. De centrale ligging tussen Eindhoven, Weert en Valkenswaard alsmede directe ontsluiting naar snelweg A2 maakt het dorp aantrekkelijk onder forenzen. We hebben dan nog niet gesproken over omliggende natuurgebieden, waaronder Leenderbos en Groote Heide.

Bent u al overtuigd? Wij maken graag met u een afspraak voor een bezichtiging!

https://www.funda.nl/koop/leende/huis-41375211-de-loonwerker-17/

Huis te koop: de Loonwerker 17 5595 HJ Leende [funda]Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *