[0499] Juralaan 27 te Son en Breugel Middels deze weg willen wij u op de hoogte…

Vind nieuwe huizen in uw regio

[0499] Juralaan 27 te Son en Breugel Middels deze weg willen wij u op de hoogte…


[0499] Juralaan 27 te Son en Breugel

Middels deze weg willen wij u op de hoogte brengen dat deze geweldige familie woning binnenkort in de verkoop komt. Deze vrijstaande villa is geheel gemoderniseerd en heeft veel mooie leefruimtes en vele slaapkamers. De tuin is onder architectuur en heeft een schitterend zwembad en diverse terrassen. De villa is gelegen in de gewilde wijk Gentiaan met voorzieningen in de nabijheid en een goede bereikbaarheid richting Eindhoven, Den Bosch, Tilburg en Nijmegen.

Bent u op zoek naar een heerlijke familiewoning ? of kent u iemand die op zoek is naar een dergelijke woning ? Laat het ons weten dan voorzien wij u van meer informatie en plannen wij graag een afspraak in voor bezichtiging.

Voor het maken van een afspraak of het ontvangen van informatie:
0413-490000
Info@dekoningmakelaardij.nl
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *