**NIEUW IN DE VERKOOP** Korenstraat 17, Nistelrode Pak uw verhuisdozen maar g…

Vind nieuwe huizen in uw regio

**NIEUW IN DE VERKOOP** Korenstraat 17, Nistelrode Pak uw verhuisdozen maar g…


**NIEUW IN DE VERKOOP**

Korenstraat 17, Nistelrode 🏠🤩

Pak uw verhuisdozen maar gewoon in, want deze instapklare en energiezuinige vrijstaande woning met garage kunt u zo betrekken !

De woning is vanaf 2015 tot nu op veel belangrijke punten aangepakt, zoals bijvoorbeeld op de begane grond vloerisolatie aangebracht, voorzien van vloerverwarming en de elektra vernieuwd. Alle binnendeuren zijn vernieuwd op de begane grond, er zijn openslaande deuren geplaatst en de gehele woning is voorzien van dubbele beglazing. De keuken en het stucwerk op de begane grond zijn eveneens vernieuwd in 2015. De erker is in 2018 voorzien van dubbel glas.

De verdieping is in 2019 geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR ++ beglazing. Allen uitgevoerd in draai-/kiepramen met horren. Tevens zijn de regenafvoeren deels vervangen, zijn er zonnepanelen geplaatst (10 stuks) en is de tuin compleet opnieuw aangelegd met keramische tegels en onderhoudsvriendelijk kunstgras. In 2020 is de begane grond en de eerste verdieping voorzien van een airco. In het begin van dit jaar is de tweede verdieping gemoderniseerd en volledig geïsoleerd.

Deze woning is met recht instapklaar en zo te betrekken !

Ga voor meer informatie naar: https://bit.ly/3fLUorU

#nieuwindeverkoop #tekoop #AkkerMakelaardij #Makelaar #Makelaardij #MakelaarHeesch #MakelaarOss
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *