Een parel in de dop voor wie van aanpakken weet! Deze te moderniseren tussenwo…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Een parel in de dop voor wie van aanpakken weet! Deze te moderniseren tussenwo…


Een parel in de dop voor wie van aanpakken weet!

Deze te moderniseren tussenwoning is gelegen op één van de leukste plekjes in de gewilde wijk Boeimeer. De woning is voorzien van een lichte woonkamer, dichte keuken, 3 ruime slaapkamers, badkamer, toiletruimte, royale zolder en een gezellige voor- en achtertuin met berging en achterom.

De woning is gelegen op prachtige locatie in de wijk Boeimeer en op steenworp afstand van de rivier de Mark. Vanaf deze locatie wandelt of fietst u zo naar het historische stadscentrum met zijn uitgebreide winkel- en horecavoorzieningen, of de vele restaurantjes en winkels aan de gezellige Ginnekenweg, Nieuwe Ginnekenstraat en Wilhelminastraat. Op korte loopafstand vinden we tevens diverse voorzieningen zoals het winkelaanbod aan het Graaf Hendrik III Plein, (basis)scholen, een park, het Mastbos, Markdal, Ginnekenmarktje en sport- en recreatiemogelijkheden. De zuidelijke rondweg met aansluiting op de A16 en A27 is zeer eenvoudig bereikbaar.

https://mbmakelaars.nl/woning/breda/zoutmanweg-12/
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *