Dit bijzonder ruime 4-kamer appartement is gelegen op een zeer gewilde locatie i…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Dit bijzonder ruime 4-kamer appartement is gelegen op een zeer gewilde locatie i…


Dit bijzonder ruime 4-kamer appartement is gelegen op een zeer gewilde locatie in de wijk Boeimeer. Het appartement is voorzien van een lichte woonkamer, dichte keuken, 3 royale slaapkamers, een balkon aan zowel voor- als achterzijde, badkamer en een eigen berging op de begane grond.
Gelegen op de 10e (bovenste) verdieping biedt het appartement optimale privacy en een panoramisch uitzicht over Breda en de wijde omgeving.

Vanaf deze mooie locatie wandelt of fietst u zo naar het historische stadscentrum met zijn uitgebreide winkel- en horecavoorzieningen, of de vele restaurantjes en winkels aan de gezellige Ginnekenweg, Nieuwe Ginnekenstraat en Wilhelminastraat. Op korte loopafstand vinden we tevens diverse voorzieningen zoals het winkelaanbod aan het Graaf Hendrik III Plein, (basis)scholen, park, het Mastbos, Markdal, Ginnekenmarktje en sport- en recreatiemogelijkheden. De zuidelijke rondweg met aansluiting op de A16 en A27 is zeer eenvoudig bereikbaar.

Wist u dat de Graaf Hendrik III laan binnenkort helemaal gerenoveerd gaat worden? Er komen rotondes, parkeergelegenheid, brede fiets- en wandelpaden en veel groen. Deze mooie straat tussen het Mastbos en het centrum gaat weer een echte laan worden.

https://mbmakelaars.nl/woning/breda/grote-spie-79/
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *