We gaan je blij maken: Deze fraaie en zeer karakteristieke vooroorlogse benedenw…

Vind nieuwe huizen in uw regio

We gaan je blij maken: Deze fraaie en zeer karakteristieke vooroorlogse benedenw…We gaan je blij maken: Deze fraaie en zeer karakteristieke vooroorlogse benedenwoning met 2 slaapkamers en tuin is te koop! Barstensvol vooroorlogse elementen zoals een woonkamer en-suite met schuifdeuren, hoge plafonds, terrazzovloeren, panneeldeuren en inbouwkasten. Maar ook aan hedendaags comfort is gedacht. Denk aan kunststof kozijnen met dubbel glas, een moderne keuken en een complete badkamer. Kers op de taart is natuurlijk de heerlijke tuin met privacy.

Ligging? Midden in de karakteristieke Rochusbuurt, op loopafstand van de binnenstad, Parktheater en diverse stadsparken. Uitvalswegen zijn snel bereikbaar (via Aalsterweg en Leenderweg) en ook sportfaxiliteiten liggen op fietsafstand.

Een buitenkans, kom jij kijken?

https://www.meneerdemakelaar.nl/aanbod/woningaanbod/eindhoven/koop/huis-5573118-Jan-van-Schoonvorststraat-1/
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *