Stel, u heeft uw droomhuis gevonden. Alleen is het nog nèt niet helemaal naar we…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Stel, u heeft uw droomhuis gevonden. Alleen is het nog nèt niet helemaal naar we…


‼️Stel, u heeft uw droomhuis gevonden. Alleen is het nog nèt niet helemaal naar wens. Dat kan natuurlijk, want er zijn maar weinig droomhuizen die direct aan alle eisen voldoen. Ieder heeft zo zijn smaak, zijn eigen ideeën. Soms volstaat een kleine aanpassing. Soms is een grootschalige verbouwing noodzakelijk. Het is maar net wat u voor ogen heeft.

Ook daarin staan we voor u klaar. Van schetsontwerp tot het aanvragen van de benodigde vergunningen en het aanbesteden van verbouwingen. Roijmans Makelaardij heeft in de loop der tijd een enorm netwerk opgebouwd, bestaande uit vele contacten die de gehele verbouwing of complete nieuwbouw voor u kunnen realiseren.

Zelfs de uitvoering van de bouw kan door ons op professionele wijze begeleid worden, binnen het budget en binnen de vooraf ten doel gestelde periode. Heeft u een wens, Roijmans Makelaardij realiseert deze voor u.

Interesse? Neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande contactgegevens.
📞0497 380 103
✉️info@roijmans.nl
🌐www.roijmans.nl
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *