PER DIRECT TE HUUR Volledig instapklaar (gemeubileerd) appartement(en) in het c…

Vind nieuwe huizen in uw regio

PER DIRECT TE HUUR Volledig instapklaar (gemeubileerd) appartement(en) in het c…PER DIRECT TE HUUR
Volledig instapklaar (gemeubileerd) appartement(en) in het centrum van Eindhoven

Aan de rand van een van de mooiste wijken van Eindhoven, villawijk “Den Elzent”, is het appartementencomplex Elzentpoort gelegen. Met het centrum van Eindhoven en het stadswandelpark op loopafstand woon je hier super centraal en heb je alle voorzieningen van de stad dichtbij.

Elzentpoort bestaat uit 35 twee-kamer huurappartementen die variëren van ca. 38 m2 tot ruim 105 m2. De grote verscheidenheid aan woningtypen zorgt voor een aantrekkelijk en divers aanbod. Alle appartementen beschikken over een complete meubilering die kosteloos in eigendom wordt gegeven aan de nieuwe huurder. De beschikbare appartementen hebben een huurprijs vanaf € 1080,- per maand.

Ben je geïnteresseerd in een van deze prachtige appartementen? Klik dan op onderstaande link voor meer informatie.
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *