Nu ook in Amsterdam actief! Het met een architectuurprijs bekroonde appartemen…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Nu ook in Amsterdam actief! Het met een architectuurprijs bekroonde appartemen…


Nu ook in Amsterdam actief!

Het met een architectuurprijs bekroonde appartementencomplex Aquamarijn is gelegen in een prachtige groene omgeving aan de Slotervaart. Op de derde woonlaag bevindt zich dit royale en bijzonder lichte 4-kamer appartement met fenomenaal uitzicht over water en groen. Het luxueuze appartement is voorzien van een woonkamer met een moderne keuken inclusief kookeiland, maar liefst 3 slaapkamers, een ruim balkon op het zuiden, moderne badkamer, 2 separate toiletruimtes, een hobby-/kantoorruime, bergruimte met aansluiting voor de wasmachine, een berging in de onderbouw en een parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage. En niet onbelangrijk, de erfpacht is afgekocht tot 2057!

Het appartementencomplex Aquamarijn gunstig gesitueerd ten opzichte van diverse voorzieningen, waaronder supermarkten, scholen en sportaccommodaties. Een directe tramverbinding op loopafstand brengt je in 20 minuten naar het Leidseplein en vervolgens naar het Museumplein, Carré en de Dappermarkt. De uitvalswegen zijn tevens uitstekend bereikbaar. Zo ben je met de auto binnen enkele minuten op de ring en sta je binnen 20 minuten op Schiphol. Een sloep aanleggen naast het appartementencomplex is ook mogelijk, geweldig, want er is een open vaarverbinding met hartje stad!

https://mbmakelaars.nl/woning/amsterdam/jan-van-zutphenstraat-87/
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *