Even voorstellen… Vandaag Ruben Greve, partner HRS Makelaars: Inmiddels ben ik …

Vind nieuwe huizen in uw regio

Even voorstellen… Vandaag Ruben Greve, partner HRS Makelaars: Inmiddels ben ik …


Even voorstellen…
Vandaag Ruben Greve, partner HRS Makelaars:

Inmiddels ben ik alweer 22 jaar actief als makelaar en taxateur. Naast ondernemer en makelaar, ben ik – samen met mijn vrouw Saskia – trotse ouders van 3 kinderen. Ook hoort onze hond Skip thuis in dit rijtje.

Ik kom zelf ook uit een ondernemersgezin, waarbij mijn ouders een groot makelaarskantoor hadden met meerdere vestigingen. 10 jaar geleden heb ik er bewust voor gekozen om mijn eigen bedrijf op te zetten. De ambitie was niet om de grootste lokale makelaar te zijn, maar wel de beste. We zaten midden in de crisis en het verkopen ging niet vanzelfsprekend. Geld was er niet, dus vanaf mijn zolderkamer ben ik begonnen.

Iedere dag vol de schouders eronder en het moest allemaal anders. Successen voor je klanten behaalde je door onderscheidend, creatief en doortastend te zijn. Nieuwe methodes, nieuwe media en nieuwe tools. Kortom, er was geen ruimte meer voor de traditionele makelaar. Maar één ding is nooit veranderd ten aanzien van het kantoor van mijn ouders: Mens is de maat, alles draait om de klant.

Binnenkort mijn collega Rob Greijmans.

#HRSMakelaars #HRSBedrijfsmakelaars #HRSWonen
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *