Te huur Nieuwbouwhuis in Amsterdam Noord met 2 slaapkamers en tuin! De woning is…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Te huur Nieuwbouwhuis in Amsterdam Noord met 2 slaapkamers en tuin! De woning is…


Te huur🏡
Nieuwbouwhuis in Amsterdam Noord met 2 slaapkamers en tuin! De woning is zeer gunstig gelegen in Amsterdam Noord, op redelijk korte afstand van de Noord/Zuidlijn, de pont naar het centrum, supermarkt, restaurants, recreatiemogelijkheden en scholen alsmede de sportvelden en kinderboerderij. Tevens kan men hier nog gratis voor de deur parkeren.

De woning ligt op loopafstand van het hippe NDSM terrein en de pont naar het Centrum en de Westerdoksdijk. Ook Loetje, Pllek, Noorderlicht, de IJhallen, een kinderboerderij en een supermarkt zijn op loopafstand van de woning. Het gebied aan de oevers is nog volop in ontwikkeling en de woning ligt direct achter de oevers van het IJ.

Duurzaamheid stond hoog in het vaandel bij de bouw van dit huis. HR-glas en vloerverwarming zorgen ervoor dat de energiekosten laag blijven.
📍 Scheepsbouwweg 163, Amsterdam.
🔹 € 1.550 per maand.
Meer zien: https://bit.ly/39uu7dG
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *