KIN ALERT – NIEUW IN DE VERKOOP Op zoek naar een uniek uitzicht over de singel,…

Vind nieuwe huizen in uw regio

KIN ALERT – NIEUW IN DE VERKOOP Op zoek naar een uniek uitzicht over de singel,…


❗KIN ALERT – NIEUW IN DE VERKOOP❗

Op zoek naar een uniek uitzicht over de singel, 2 badkamers en veel licht? Neem dan zeker eens een kijkje bij dit luxe 3-kamer hoekappartement! Vraagprijs € 569.000 k.k.

Dit hoekappartement is gelegen op de 5e verdieping in het appartementencomplex “Parktorens Toren 2” in het Chassé Park. Het appartement beschikt over een ruime, lichte woonkamer van ruim 51m² met grote wintertuin (ca. 22m²) en open keuken, airconditioning, 2 (voorheen 3) slaapkamers, eigen berging in het souterrain en een privé parkeerplaats met mogelijkheid voor aankoop extra 2e parkeerplaats.

Het bijzondere appartementstype is voorzien van een volledige glasgevel in de woonkamer met betonnen kruisconstructie waardoor u een fantastisch uitzicht over de singel, de watertoren en het Wilhelminapark heeft.

Deze “Parkappartementen” zijn onderdeel van het prestigieuze nieuwbouwplan Chassépark, dat is gerealiseerd op een voormalig kazerneterrein nabij het centrum van de stad. Het appartement is bijzonder rustig gelegen, doch op loopafstand van het stadscentrum, het Chassé Theater, de gezellige Grote Markt, winkels & restaurants, het Valkenberg park, een bioscoop en de winkels aan de Nieuwe Ginnekenstraat/ Ginnekenweg, alsmede diverse uitgaansgelegenheden. Goede aansluiting op de uitvalswegen naar de rijkswegen A16, A27 en A58.

Bekijk Nonnenveld 545 op onze website en neem vandaag nog contact op om een bezichtiging te plannen!
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *