KIN ALERT – NIEUW IN DE VERKOOP Nog niet op Funda maar al wel op onze website: …

Vind nieuwe huizen in uw regio

KIN ALERT – NIEUW IN DE VERKOOP Nog niet op Funda maar al wel op onze website: …


❗️KIN ALERT – NIEUW IN DE VERKOOP❗️

Nog niet op Funda maar al wel op onze website: deze royale stadsvilla in de natuur! Een ideaal en luxe woonhuis voorzien van veel wooncomfort. Vraagprijs € 435.000 k.k.

Deze woning is gelegen aan het water in de wijk Kroeten, heeft een prachtige woonkeuken en een magnifiek uitzicht over blijvende natuur. De woning kenmerkt zich door de grote woonkeuken, zonnig balkon op zuidwesten en inpandige garage op de begane grond, woonkamer op de eerste verdieping, 3 slaapkamers, complete badkamer en royaal dakterras op de bovenste verdieping. Door de grote raampartijen kan je genieten van veel licht en het schitterende uitzicht.

De woonwijk Kroeten is de nieuwste wijk in de Haagse Beemden met ca. negenhonderd woningen gelegen naast de wijk Overkroeten in Breda. Deze wijk bestaat voornamelijk uit laagbouw woningen. Alleen langs de rand bij Kroeteneiland zijn enkele appartementen complexen gebouwd. Hier is ook een waterpark. Op korte afstand gelegen zijn basisscholen en het Medisch Centrum Kroeten maar ook voortgezet onderwijs, diverse sportvelden en sportclubs. Winkelcentrum “Heksenwiel” met een grote diversiteit aan winkels ligt op slechts enkele minuten fietsen.

Bekijk Waterweegbree 219 op onze website en kom de woning ervaren tijdens een bezichtiging!
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *