BINNENKORT ONLINE | Zeer ruim, modern en luxe afgewerkt vrijstaand huis met sfee…

Vind nieuwe huizen in uw regio

BINNENKORT ONLINE | Zeer ruim, modern en luxe afgewerkt vrijstaand huis met sfee…BINNENKORT ONLINE | Zeer ruim, modern en luxe afgewerkt vrijstaand huis met sfeervolle royale tuinkamer en aangebouwde garage met ruime slaapkamer op de verdieping. De verdieping van de villa beschikt over 3 slaapkamers, een moderne lichte badkamer en biedt toegang tot een bergzolder. Onder architectuur aangelegde royale en strakke tuin rondom met een afsluitbare oprit. Gelegen aan de rand van het dorp aan de Achtmaalseweg in Zundert, omringd door veel groen.

Meer weten? Neem contact met ons op via 📞 076 – 597 59 00 | 📧 og@vanhasselmakelaars.nl | 📱 WhatsApp naar 06-82696601
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *