Nu online op onze website! Klavecimbellaan 69 in Eindhoven. Berckelbosch ligt i…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Nu online op onze website! Klavecimbellaan 69 in Eindhoven. Berckelbosch ligt i…


Nu online op onze website!

Klavecimbellaan 69 in Eindhoven. Berckelbosch ligt in de overgangszone tussen het centrum van Eindhoven en de Urkhovense Zeggen, een natuurgebied in het Dommeldal, aan de oostelijke rand van Eindhoven. Op 10 minuten van het stadscentrum straalt Berckelbosch beslotenheid en kleinschaligheid uit. Hoe dat komt? Door een stedenbouwkundige opzet waarover goed is nagedacht. En door de aanwezigheid van oude, karakteristieke bomen en bestaand groen die de jaren 30-stijl van Berckelbosch nog eens extra benadrukken. Typische stijlkenmerken van de jaren 30 zijn elegante hoge daken met brede, chique dakgoten. Daarnaast zorgt het veelvuldig gebruik van warmkleurige, rode baksteen voor een nostalgische uitstraling. Een ander stijlkenmerk van de jaren 30 is de horizontale belijning. Al deze kenmerken zijn op een eigentijdse manier geïnterpreteerd.

Een ruime- en lichte tussenwoning met 3 slaapkamers, een open zolder met de mogelijkheid tot het creëren van een vierde en/of vijfde slaapkamer- en een royale, lichte, tuingerichte woonkamer. Buiten kan er genoten worden in de fijne tuin, welke is gesitueerd op het oosten.

Meer zien? 👉 https://bit.ly/3wgnZiU
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *