Te koop In de driehoek Amsterdam, Utrecht en het Groene Hart ligt Uithoorn, en s…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Te koop In de driehoek Amsterdam, Utrecht en het Groene Hart ligt Uithoorn, en s…


Te koop🏑
In de driehoek Amsterdam, Utrecht en het Groene Hart ligt Uithoorn, en staat deze ruime woning met 5 slaapkamers, als helft van een twee onder een kap.
Het huis bevindt zich aan de rand van de bebouwde kom grenzend aan de polder, in een voor auto’s niet doorgaande weg. De wijk wordt gekenmerkt door gevarieerde bouw, allerlei slootjes en bruggetjes en wordt aan twee kanten omsloten door de polder en aan een kant door het Zijdelmeer.

Middels de recent met de buren herstrate oprit, welke ruimte biedt voor 2 auto’s, kom je langs de beschutte voortuin, waar menig flesje in de ondergaande zon tot de late uren meester is gemaakt. Direct tegenover en aan de voorkant van het huis is een groenplek met kinderspeelobjecten en aan de achtertuin bevindt zich een sierwater, zodat je vanaf je eigen steiger in een open verbinding met de polder en met het Zijdelmeer al kanoΓ«nd of met een sloepje met elektrische buitenboordmotor tochtjes kunt maken. Recent is vanuit de achtertuin nog geschaatst naar het Zijdelmeer en bij voldoende ijs kan direct worden aangesloten bij de georganiseerde schaatstochten.

πŸ“ Rotgans 12, Uithoorn.
πŸ”Ή € 629.000 k.k.
Meer zien: https://bit.ly/3u75snf
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *