Nieuw in de verkoop!: Frontonstraat 39 te Helmond Fraai appartement o.a. ingeri…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Nieuw in de verkoop!: Frontonstraat 39 te Helmond Fraai appartement o.a. ingeri…Nieuw in de verkoop!: Frontonstraat 39 te Helmond

Fraai appartement o.a. ingericht met een riante woonkamer, moderne keuken, 2 slaapkamers, badkamer en een dakterras. Verder beschikt het appartement over een eigen parkeerplaats en een berging in de riante parkeerkelder. Het appartement is gelegen op de 4e verdieping van het complex “De Moulinet” en voorzien van een liftinstallatie in de wijk Suytkade. Op loopafstand vindt u het stadscentrum van Helmond met vele winkels, restaurants en terrassen, het NS station, diverse scholen, de Cacaofabriek, de Lidl en Fitland Hotel, Sport- en Wellness Centre.

Vraagprijs: € 300.000,– k.k.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor in Helmond.
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *