𝙏𝙊𝙋𝙒𝙊𝙉𝙄𝙉𝙂 𝙄𝙣𝙨𝙩𝙖𝙥𝙠𝙡𝙖𝙖𝙧 𝙚𝙣 𝙩𝙤𝙩 𝙞𝙣 𝙙𝙚 𝙥𝙪𝙣𝙩𝙟𝙚𝙨 𝙖𝙛𝙜𝙚𝙬𝙚𝙧𝙠𝙩. Als modern, comfort en r…

Vind nieuwe huizen in uw regio

𝙏𝙊𝙋𝙒𝙊𝙉𝙄𝙉𝙂 𝙄𝙣𝙨𝙩𝙖𝙥𝙠𝙡𝙖𝙖𝙧 𝙚𝙣 𝙩𝙤𝙩 𝙞𝙣 𝙙𝙚 𝙥𝙪𝙣𝙩𝙟𝙚𝙨 𝙖𝙛𝙜𝙚𝙬𝙚𝙧𝙠𝙩. Als modern, comfort en r…


𝙏𝙊𝙋𝙒𝙊𝙉𝙄𝙉𝙂 🔝
𝙄𝙣𝙨𝙩𝙖𝙥𝙠𝙡𝙖𝙖𝙧 𝙚𝙣 𝙩𝙤𝙩 𝙞𝙣 𝙙𝙚 𝙥𝙪𝙣𝙩𝙟𝙚𝙨 𝙖𝙛𝙜𝙚𝙬𝙚𝙧𝙠𝙩.
Als modern, comfort en rust hoog bij jou in het vaandel staan, dan is een bezichtiging aan deze woning absoluut de moeite waard! Deze instapklare woning is gelegen in de fijne woonomgeving ‘De Engelsbergen/Vonderkwartier’, in stadsdeel ‘Strijp’. Dit betekent wonen binnen de ring, nabij het ‘Genderpark’ en op loopafstand van het gezellige stadscentrum van Eindhoven.

Binnenshuis kun je rekenen op een lichte woonkamer met nette keuken, drie ruime slaapkamers, verzorgde badkamer en een zolderverdieping met mogelijkheden. Achter het huis ligt nog een leuke tuin op het noordwesten en heeft de woning een eigen parkeergelegenheid die het woongenot compleet maken.

Zie jij jezelf en het gezin hier wel wonen? Neem dan direct contact op met ons kantoor.

Meer weten? Klik: https://hendriks.nl/Eindhoven/Jozef%20Eliasweg-6/34487505/tekoop.html
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *