Vanaf morgen online: Aangelag 6 te Nuenen! Recent gebouwde half vrijstaande woni…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Vanaf morgen online: Aangelag 6 te Nuenen! Recent gebouwde half vrijstaande woni…Vanaf morgen online: Aangelag 6 te Nuenen!
Recent gebouwde half vrijstaande woning (type 2-onder-1 kap) gelegen in een jonge en kindvriendelijke wijk. Deze verrassend ruime woning is onder andere voorzien van een L-vormige woonkamer, een riante open keuken, 3 slaapkamers, een badkamer, een ruime multifunctionele 2e verdieping en een vrijstaande garage. De verzorgde achtertuin is onder andere voorzien van een sfeervolle overkapping. De woning is gelegen in de jonge wijk ‘Nuenen West’ tussen Nuenen en Eindhoven in. Op korte afstand vindt u een speelveldje, een basisschool en openbaar vervoer.
Vraagprijs: € 475.000,- k.k.
Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor te Nuenen.
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *