Wij mogen deze sfeervolle en instapklare benedenwoning in Tuindorp verkopen! Mod…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Wij mogen deze sfeervolle en instapklare benedenwoning in Tuindorp verkopen! Mod…Wij mogen deze sfeervolle en instapklare benedenwoning in Tuindorp verkopen! Modern, grote achtertuin op het zuidwesten, 2 ruime slaapkamers, moderne badkamer, keuken met inbouwapparatuur en een lekkere ruime woonkamer met gashaard.

Ligging? Op gewilde locatie in de gewilde wijk ‘Tuindorp’ aan de rand van het Witte Dorp en nabij alle denkbare voorzieningen, zoals het stadscentrum, winkels, groen, openbaar vervoer en uitvalswegen.

Kom een kijkje nemen! Het is absoluut de moeite waard.

https://www.meneerdemakelaar.nl/aanbod/woningaanbod/eindhoven/koop/huis-5039697-Petrus-Dondersstraat-102/
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *