Vandaag aangemeld! Voor de liefhebber hebben we hier een royale karakteristieke …

Vind nieuwe huizen in uw regio

Vandaag aangemeld! Voor de liefhebber hebben we hier een royale karakteristieke …Vandaag aangemeld! Voor de liefhebber hebben we hier een royale karakteristieke tweekapper met erker, een fijne tuin om het huis, oprit en garage/berging. De authentieke uitstraling zowel buiten als binnen van deze woning doet menigeen het hart sneller kloppen! Ook de authentieke elementen binnen waaronder de hoge plafonds dragen bij tot het charmante karakter van deze woning. De woning is goed onderhouden en voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. Op de voorgevel zijn twee markiezen bevestigd en op de achtergevel een zonnescherm (handbediend). Op het plat dak van de garage/berging zijn in 2015 acht zonnepanelen geplaatst die voor de huidige bewoners voldoende stroom opwekken om in hun jaarlijkse behoefte te voorzien. De kelder is nog intact en kan als extra opslag dienen. (Energielabel F). Lovensestraat 79, Tilburg. Koopsom €450.000,– k.k.
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *