TIP/VRAAG VAN DE WEEK 4x Leer op de muur Fijne binnenkomer Kan de hal een fij…

Vind nieuwe huizen in uw regio

TIP/VRAAG VAN DE WEEK 4x Leer op de muur Fijne binnenkomer Kan de hal een fij…


TIP/VRAAG VAN DE WEEK 🤓
4x Leer op de muur

Fijne binnenkomer
Kan de hal een fijne opknapbeurt gebruiken of ben je op zoek naar een modern alternatief voor de traditionele (tegel)muur? Met leren tegels geef je de entree van het huis eenvoudig een make-over. Een lambrisering is bijvoorbeeld een mooie manier om te spelen met kleur en een ruimte tegelijkertijd optisch hoger te maken. Door de kleurnuances in de 100% leren tegels ontstaat er een mooi diepte-effect.

Welkom in de woonkamer
Heb je twee linkerhanden? Het aanbrengen van de leren wandtegels is écht een makkie. Zo krijgt de woonkamer binnen no-time een luxe uitstraling; zelfs als je geen geboren klusser bent. Mogen de deuren een iets minder prominente rol in het interieur? Vergeet ze dan niet mee te nemen en geef ze ook een upgrade met leer. Zo creëer je eenvoudig meer rust en eenheid in huis.

Slaap zacht
Slapen in stijl? Geef de slaapkamer een upgrade door één of meerdere wanden in hoogwaardig leer te hullen of creëer een luxe hoofdbord. Bij Enzo Pellini selecteerden ze 6 verschillende kleuren die in ieder interieur passen. Daarnaast laat leer zich goed combineren met materialen als hout en beton. Doordat het een natuurproduct is zorgt dat voor nuances in kleur en structuur bij elke tegel. Het maakt iedere wand uniek en geeft het geheel meer karakter.

Workmode on
Wie veel vanuit huis werkt, weet hoe belangrijk een goede thuiswerkplek is. Knap ‘m eenvoudig op met wandtegels van 100% leer en maak indruk op collega’s tijdens video calls. Zo is leer niet alleen een warm en duurzaam materiaal, maar absorbeert het ook nog eens geluid. Ideaal als je voor werk veel in calls zit. Een fijne kleur voor de werkplek? Taupe vormt door de mix van bruin en grijs een mooie stijlvolle basis en zorgt daarnaast voor een knusse uitstraling. Wees daarnaast niet bang om kleurtinten te mixen.
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *