Te koop Wonen in een volledig gerenoveerde benedenwoning met twee kookeilanden? …

Vind nieuwe huizen in uw regio

Te koop Wonen in een volledig gerenoveerde benedenwoning met twee kookeilanden? …


Te koop๐Ÿก
Wonen in een volledig gerenoveerde benedenwoning met twee kookeilanden?

Binnen de ring van Eindhoven in het stadsdeel โ€˜Strijpโ€™ is dit voormalige winkelpand getransformeerd tot twee luxe appartementen. Op de begane grond is hierdoor een zeer ruime benedenwoning met privรฉ tuin op het zuidoosten ontstaan.

In deze woning is de luxe keuken het hart van het huis. De keuken is voorzien van een koffiecorner en twee eilanden. Het ene eiland beschikt over een luxe inductieplaat met geรฏntegreerde afzuiging en het andere eiland over een spoelbak en bar gedeelte. Ook is er de mogelijkheid een kantoor te realiseren!

๐Ÿ“ Hastelweg 73, Eindhoven.
๐Ÿ”น โ‚ฌ 375.000 k.k.
Meer zien: https://bit.ly/31kbmF5
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *